Har du spørgsmål? Ring på telefon 62 63 20 28

Varmepumpe på Fyn – fremtidens energikilde til dit hjem

Er du på udkig efter en miljørigtig og effektiv varmepumpe på Fyn, så er du kommet det rigtige sted. Hos VVSGRUPPENFYN står vi nemlig klar med installation af varmepumper til dit behov. Varmepumpen varmer dit hjem op med hjælp fra naturens kilder, som findes i luften og jorden. I jorden lagres de naturlige varmeenergier, der i sidste ende føres op til dit hus, så det kan blive varmet op. Dette kan foregå igennem radiatorer eller gulvvarme. Varmepumpen kræver næsten ingen vedligeholdelse, så du kan bruge din dyrebare tid på det, du hellere vil. En varmepumpe er desuden dit bidrag til en sundere klode.

Få en varmepumpe på Fyn – perfekt til dig, der ønsker en nem og billig løsning på varmefronten derhjemme, mens du tager vare på miljøet.

 

Har du brug for en varmepumpe på Fyn?

Hos VVSGRUPPENFYN hjælper vi dig med varmepumper på Fyn. Vi kommer gerne og laver installation af varmepumpe hos dig. Sådan en løsning kræver blandt andet et pumpemodul ude og inde. Desuden tilbyder vi reparation og servicering af varmepumpe her.

Vores udvalg af varmepumper er således:

  • Luft til luft varmepumper: Velegnet til mindre huse og fritidshuse. Opvarmer ikke brugsvand.
  • Luft til vand varmepumper: Optimal til opvarmning af huse og brugsvand i huse under 200 m2.
  • Jordvarmepumper: Kræver en grund med plads til ned gravning af slanger. Dækker hele boligens varmebehov samt badevand igennem året.

Har du spørgsmål til varmepumper på Fyn eller, hvilken type du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os på 62 63 20 28 eller 64 72 13 22.

Du kan også læse mere om de forskellige varmerpumper her.

 

Vi tilbyder udelukkende varmepumper på Fyn i god kvalitet

Når du vælger en varmepumpe hos os, er du sikker på at få et kvalitetsprodukt. Vores varmepumper er nemlig fra Gastech, som garanterer dig 15 års tryghedsgaranti, hvilket andre varmepumpemærker ikke gør. Du kan læse mere om varmepumper fra Gastech.

Er du klar til at investere i en bæredygtig løsning, der både varmer dit hus op, mens du tager vare på miljøet og sparer på pengene. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvordan du hurtigst muligt kommer i gang med dit nye projekt. Og det gælder også, selvom det ikke er dig, men VVSGRUPPENFYN der følger opgaven til dørs.

Vi tilbyder desuden vores egen varmepumpe service som er en serviceordning til udførsel af lovpligtige eftersyn. Kontakt os også, hvis du vil besigtige et anlæg eller har brug for vejledning ved tilskud til en energibesparende varmepumpe. Varmepumpe Fyn – dem finder du hos os.

Leder du efter et gasfyr på Fyn? Eller trænger dit nuværende til gasservice? Så er det også noget vi kan hjælpe. Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave? Vi kontakter dig!
Ring mig op