Har du spørgsmål? Ring på telefon 62 63 20 28

God viden – en forudsætningen for kvalitet = Godt håndværk med omtanke

Renovering af badeværelser, mindre serviceopgaver, ventilation, blikarbejde, udskiftning af kedelstationer, gasfyr og stokerfyr samt gasservice på fyr og varmepumper på Fyn – her er alle opgaver lige vigtige.

VVSGRUPPENFYN har lager i vores afdelinger i Nr. Broby og i Hårby, vi kører på hele Fyn, hvor vi servicerer private kunder, forskellige virksomheder og offentlige institutioner.

Et team af autoriserede medarbejdere udfører opgaven i henhold til de gældende krav for både sikkerhed og kvalitet. Hos VVSGRUPPENFYN er der ca. 30 medarbejdere inkl. lærlinge ansat. Hver medarbejder er specialiseret og ansvarlig for et specifikt område, det sikrer en god erfaring og effektiv udførsel af opgaven.

Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og Q-kontrol, så opgaven løses med afsæt i den nyeste viden om bl.a. produkter og lovkrav. Som kunde får du en opdateret rådgivning, hvor vi vurderer hvilken løsning, der er bedst i forhold til netop dine ønsker. Hvad enten det gælder økonomisk varme til din bolig, et behageligt indeklima eller noget helt tredje, gør vi os umage for at levere kvalitet.

Kontakt VVSGRUPPENFYN og få et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave? Vi kontakter dig!
Ring mig op