Har du spørgsmål? Ring på telefon 62 63 20 28

Stillingen er besat VVS indkøber & administrativ medarbejder

06-01-2021

VVS-indkøber & administrativ medarbejder

Jobbeskrivelse:
Stillingen som indkøber & administrativ medarbejder vil du få en central plads i virksomheden. Dit ansvarsområde vil hovedsageligt være vedligeholdelse/optimering af prisaftaler, prissætning, indkøb af materialer, håndtering af forsikringsskader, fakturering, varer reklamationer og telefon ekspedition. Der vil til stillingen ligeledes være lagerstyring, samt vareopfyldning for optimering af lagret. Du vil i samarbejde med dine kollegaer på kontoret, indgå i planlægning og prioritering af det daglige arbejde.
Der vil i takt med din udvikling, blive mulighed for flere arbejdsfunktioner, f.eks. tilbudsgivning, kundebesøg og entreprisestyring

Personprofil:

  • Du har VVS-kendskab, samt et godt produkt kendskab
  • Du kommunikerer respektfuldt og service minded med kunder og kollegaer
  • Du trives naturligt med højt aktivitetsniveau
  • Du bevarer roen og humøret i de travle perioder
  • Du er dygtig til at planlægge, strukturere og prioritere tid og opgaver
  • Du sætter en ære i at levere en stærk og professionel performance
  • Du håndterer IT på brugerniveau

 Du tilbydes:
En spændende og udfordrende stilling i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du vil være med til at præge den fortsatte udvikling af virksomheden.
Vi tilbyder et attraktivt job hvor du vil være med til at forme rammerne for din stilling, spændende opgaver inden for VVS-branchen. Vi tilbyder ligeledes et godt team af dygtige kolleger og vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores stærke team. Virksomheden er præget af en åben og uformel omgangstone, hvor der er plads til din mening.

Om VVSGRUPPENFYN:
VVSGRUPPENFYN er en stabil og velfungerende virksomhed, som kontinuerligt stræber efter at udvikle og tilpasse os til vores kunders behov. Vi udfører alle arbejdsopgaver inden for VVS og blikkenslagerarbejde og har over 30 års erfaring. Vi er i dag 33 ansatte, hvoraf 6 personer er på kontoret, vi er 22 svende og 5 lærlinge.

Tiltrædelse:
1 feb. 2021 eller snarest efter

Ansøgning:
Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, vedlagte relevante oplysninger til indehaver Morten Larsen:

ml@vvsgruppenfyn.dk
Har du spørgsmål, kan Morten træffes på 22 65 88 20