Har du spørgsmål? Ring på telefon 62 63 20 28

Nr. Søby VVS & Smede bliver en del af VVSGRUPPENFYN

16-10-2015

VVSGruppenFyn, som holder til i Nørre Broby har pr. 1. oktober 2015 overtaget Nørre Søby VVS & Smedeværksted ApS. Efter 31 år som selvstændig smed og VVS installatør, har Arne Holm, indehaver af Nørre Søby VVS & Smedeværksted ApS, valgt at stoppe og gå på efterløn.

Den mange-årige medarbejder Frans Sikora fortsætter i det nye firma, og Arne Holm færdiggør igangværende arbejde indtil jul.

Arne Holm takker for den tillid som kunder og samarbejdspartner, har vist ham og virksomheden i de mange år og har fuld tillid til, at service og kvalitet videreføres under den nye ejer.

Morten Larsen, indehaver af VVSGruppenFyn, overtog for seks år siden Glamsbjerg Blikkenslagerforretning, og for knap tre år siden overtog han Nr. Lyndelse VVS.

Morten Larsen er stolt over at blevet spurgt af Arne Holm, om han ville fortsætte hans livsværk.

– Vi arbejder meget ens og vægter hver i sær de gamle dyder med troværdighed og loyalitet. Arnes store viden kan også hjælpe mig i mange henseender, siger han.

Morten Larsen fortæller også, at selvom VVSGruppenFyn vokser sig større, er det meget vigtig for ham, at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne, herunder at kunderne kender den enkelte montør.

Der er med opkøbet nu 26 ansatte i alt.

 

Morten Larsen, til venstre, og Arne Holm har indgået aftale om virksomheds-overdragelse. Frans Sikora, i midten, forsætter hos VVSGRUPPENFYN